Pages

miercuri, 24 aprilie 2013

PRbeta Talks - păreri şi impresii

PRbeta Talks
Acum ceva timp am scris despre experienţa pe care am trăit-o la workshop-urile PRbeta. Au trecut câteva luni de atunci şi iată că soarta a făcut în aşa fel încât să mă întâlnesc din nou cu o bună parte din oamenii de acolo la PRbeta Talks. Spre deosebire de workshop-uri, aici a fost doar o întâlnire într-un cadru amical între oamenii pasionaţi de PR şi comunicare. Oricine a putut să participe, singura condiţie fiind aceea de a se înscrie în prealabil pe site-ul PRbeta. Singura parte naşpa a fost că nu am reuşit să ajung de la început, fiind prins cu alte treburi.

Concret, ce s-a întâmplat la PRbeta Talks? Păi, au venit câţiva speakeri care au prezentat câte puţin din experienţa lor şi au dat exemple concrete despre cum să da şi cum să nu în diverse situaţii în care oamenii de comunicare ajung să fie puşi. Din păcate, eu nu am prins decât povestea Cristinei Puţan despre cum PRbeta a crescut alături de myfashionizer.ro şi cum acest site a reuşit într-un timp relativ scurt şi cu fonduri restrânse să ajungă de la o afacere locală la una naţională. Am ascultat-o şi pe Romina Faur, care a vorbit despre cum a luat fiinţă proiectul "Verde pentru biciclete", ce probleme au întâmpinat organizatorii în încercarea lor de a-l pune pe picioare, dar şi ce planuri de viitor au pentru ca acesta să se extindă şi mai mult.

La sfârşitul evenimentului a fost organizată o tombolă în urma căreia cei de la sinpro.ro au dat ca premiu o cană-termos (nu ştiu dacă ăsta-i termenul corect) Nikon. Întâmplător, fericitul câştigător am fost chiar eu şi ţin să le mulţumesc pe această cale organizatorilor PRbeta Talks şi celor de la Sinpro. În sfârşit am şi eu un termos care să-mi ţină cafeaua caldă când mai merg hai-hui pe munţi în excursie! Merci şi ţineţi-o tot aşa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu