Subscribe:

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Fantezii sexuale duse prea departe

Unii oameni chiar nu ştiu când să se oprească!
Sursa photo: avatars.imvu.com
Să fim serioşi, toţi avem fantezii sexuale! Fiecare dintre noi visează să facă ceva ieşit din comun în dormitor... sau înafara lui. Unii vor să aibă mai mulţi parteneri în acelaşi timp, alţii vor să experimenteze în locuri nonconformiste, iar altora le place să interpreteze roluri şi să se îmbrace în diferite personaje.

Sincer, puţin îmi pasă ce vrea fiecare din acest punct de vedere. Nu e problema mea că unora le place să fie picuraţi cu ceară sau să fie legaţi de copaci cu capul în jos. Dacă le place, să fie sănătoşi! Fiecare face ce vrea cu viaţa lui, dar cazul peste care am dat astăzi e total ieşit din comun şi, din punctul meu de vedere, e prea mult chiar şi pentru cei mai nesăbuiţi. De fapt, mai bine vă las pe voi să vedeţi despre ce e vorba:

"Medicii de la un spital din China au ramas muti de uimire cand au vazut 
radiografia unui barbat, ajuns la urgente cu dureri crunte.


A urmat o operatie care a durat o noapte intreaga, in urma careia i-au extras barbatului din corp un tipar care inca era viu.
Ulterior, chirurgii au aflat povestea rusinoasa a barbatului de 39 de ani, necasatorit, din provincia chineza Guangdong.
Potrivit The Sun, dupa ce a vazut un film porno, acesta a simtit nevoia sa puna in practica ce a vazut. Si-a cumparat de la pescarie un tipar viu si apoi si l-a introdus in anus.
Pestele a patruns in interiorul corpului total si a inceput sa se miste energic, provocandu-i barbatului dureri cumplite. S-a dus de urgenta la spital, iar dupa operatie medicii i-au extras tiparul lung de 50 de centimetri, ce cantarea aproximativ un kilogram.
Dupa operatie, unul din medici a spus: “Tiparul se agita grozav pentru ca isi cauta o cale de iesire. Era inca viu cand l-am scos, insa a murit la scurt timp. Barbatul acesta a facut un gest idiot pentru ca putea sa se raneasca grav. Tiparii au dinti mici, dar foarte ascutiti”.
Medicii au anuntat incidentul la politie, iar acum barbatul risca si o sanctiune pentru cruzime impotriva animalelor." - de aici.
Ok! De la ce vorbeam în începutul articolului, până la ce a făcut nenea ăsta din China e cale lungă! Serios, cât de cretin tre să fii ca să ajungi să-ţi bagi un ţipar viu în anus şi să te aştepţi ca acest lucru să-ţi provoace plăcere? Una e să-i dai la pretenă-ta o palmă sănătoasă peste cur şi alta e să-ţi bagi un animal viu acolo! Sincer, când citesc astfel de lucruri pe lângă faptul că rămân oripilat, parcă mi se şi îmbunătăţeşte ziua puţin! Mă simt mai bine când ştiu că există oameni atât de cretini pe lumea asta pentru că ei dau savoare vieţii! De cine am mai putea să râdem dacă toţi am fi savanţi? Oamenii ăştia merită apreciaţi pentru imbecilitatea lor pentru că uitându-ne la ei, ne dăm seama că noi înşine suntem foarte ok şi că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu sănătatea noastră mintală!

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu