Subscribe:

vineri, 24 septembrie 2010

Asediu la Cotroceni

Chiar în momentele acestea Cotroceniul este asediat de protestatari care cer cu îndârjire ca domnul Preşedinte, Traian Băsescu, să coboare în mijlocul lor şi să stea de vorbă cu ei.

Printre protestatari se numără circa 6000 de poliţişti care fac parte din sindicat, păziţi de 400 de jandarmi care asigură securitatea şi ordinea. Ei au început protestul în Piaţa Victoria, de unde au mers în marş până în faţa Palatului Cotroceni, acolo unde continuă scandările şi la această oră. Protestatarii sunt nemulţumiţi pentru că le-au fost tăiate salariile şi pe parcursul acestui an au fost privaţi şi de alte beneficii materiale (ex: nu li s-au mai dat bani pentru haine). Şi noua hotărâre cu privire la vârsta de pensionare îi nemulţumeşte pe poliţişti. Aceştia spun că nu vor pleca până când domnul Băsescu nu va ieşi în faţa lor la negocieri.

Printre sloganurile scandate şi-au făcut apariţia şi unele mai puţin ortodoxe precum "Ieşi afară, javră ordinară !" sau "Du-te Băsescu, după Ceauşescu!". Un lucru important este faptul că acest protest este neautorizat, iar o parte dintre participanţi au plecat... la muncă.

A fost organizată o delegaţie formată din câte un reprezentant al poliţiştilor, al celor din penitenciare, al minerilor şi a celor din administraţie. Această delegaţie a intrat în Palatul Cotroceni pentru a negocia situaţia creeată, însă cei din stradă vor să vorbească presonal cu Preşedintele Traian Băsescu.

Deşi domnul Preşedinte este recunoscut pentru băile de mulţime, acesta întârzie să apară în faţa miilor de oameni furioşi. Acest lucru reprezintă o dovadă clară de laşitate, de lipsă de respect faţă de cei care l-au votat şi chiar de nepăsare. Unde e cel care acum ceva timp se scălda în mulţime şi dădea lecţii despre cum bea un adevărat domn wisky ?

Pronind de la aceste evenimente, vă întreb pe voi în sondajul din partea dreaptă dacă domnul Băsescu şi guvernul Boc mai au loc în fruntea României sau e cazul pentru alte alegeri prezidenţiale anticipate ?


0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu