Subscribe:

joi, 30 mai 2013

Vreau să omor pe cineva!

Vă urăsc pe toţi!
Sursa photo: quickmeme.com
Cu riscul de a mă trezi cu poliţia la uşă, mărturisesc că am momente când pur şi simplu vreau să omor pe cineva! Odată la ceva timp prind câte o zi în care de dimineaţa de când deschid ochii şi până seara când mă pun să dorm sunt atât de prost dispus încât îmi vine să bat oameni aleatoriu pe stradă.

Azi e una din zilele alea! Aşa îmi vine să lovesc ceva sau pe cineva şi nici măcar nu ştiu de ce. N-am niciun motiv pentru care să fiu nervos, dar sunt! Mă enervează orice sunet, orice vorbă, orice om, orice animal, orice obiect! Până şi tastatura mă enervează că nu se apasă butoanele cum vreau eu şi-mi vine să-i f.t una de să o fac ţăndări. Mă disperă lag-ul de la telefon şi mă disperă cooler-ul laptopului care face ca un avion care decolează! Îi urăsc din tot sufletul pe oamenii fericiţi şi pe cei supăraţi deopotrivă! Urăsc romgleza şi englezismele, dar nu sufăr nici cum sună anumite expresii pe română! Nu-mi place cum cântă păsărelele şi nici cum dau din coadă câinii! Mâţele nu-mi plac niciodată, nu doar azi. În ochii mei, alea-s animalele Satanei! Ca să mă fac înţeles, azi mă disperă tot!

Totuşi, nu cred că sunt singurul care are astfel de momente. Consider că toţi am prins zile în care ne irita aproape orice. Probabil e de la frustrările acumulate în timp şi care cer să fie lăsate la suprafaţă. Poate e de la vremea de căcat de afară. Poate e pentru că nu eşti mulţumit de tine sau că nu ţi-a ieşit combinaţia aşa cum ai vrut tu. De fapt, nici nu prea contează motivul! Cred că toţi am urât cel puţin odată alte persoane pentru simplul fapt că ele erau fericite şi noi nu. În cazul meu, cel mai bun lucru pe care pot să-l fac în astfel de zile este să dorm ca ele să se termine cât mai repede. Asta-i partea bună! Această menstruaţie masculină nu durează decât o zi şi apoi totul revine la normal. Totuşi, tare mi-e teamă că odată şi odată, când o să mai fiu într-un moment de genul ăsta, o să se găsească careva să-mi comenteze ceva şi o să cedez. Şi atunci o să fie problemă!

Astăzi vă urăsc pe toţi!

3 comments:

Claudiu 199711 spunea...

Fratioare esti exact ca mine! Si eu voi face asta intr-o buna zi imi place sa vad pe cineva cum moare dar din mainile mele...deocamdata cand esti nervos si vrei sa omori pe cineva sau ceva omoara un caine o pisica etc...ca daca omori oameni e naspa... cautama pe Facebook claudiu adegbuy si vorbim in pv ;-) :-x

Anonim spunea...

Bai, bine ca am gasit site asta. Disper, la fel sunt si eu. Astazi am iesit la tabla si au ras toti, inclusiv profa de mine, ceva ce mi se pare nepotrivit. La inceput am vrut sa arunc cu buretii in ei si sa plec. Urasc tot, si imi place mai mult sa stau singur. Cred ca as fi cedat daca ma mai tinea putin la tabla numai ca sa rada niste tampiti de mine.. Am Ajuns in banca si ma gandeam ce as face in momentul in care s-ar intoarce un idiot sa imi rada in fata. Dadeam cu el de parchet. CA SA ma calmez am mazgalit caietul Pana s-a rupt, am continuat pe banca. Este bine sa te eliberezi cumva, voi cum procedati?

Anonim spunea...

Si eu sunt exact la fel, dar faza e ca atunci cand am faze din astea ard cate un bec sau o siguranță, dar nu cu intenție, pur si simplu le ating si se ard

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu