Subscribe:

joi, 9 februarie 2012

Adevărata maşină a poporului!

A mea, a ta, a tuturor! BMW, adevărata maşină a poporului!
Sursa photo: pinkperfume.net

Mulţi ştiu expresia "maşina poporului", însă puţini cunosc şi originile ei. Era anul 1937 şi Germania se pregătea pentru una din cele mai negre perioade ale istoriei. Ca să treacă cu bine de acele vremuri, nemţii au hotărât că au nevoie de volkswagen, maşina poporului pe româneşte. Aşa a luat naştere una dintre marile companii de automobile din Germania. Multe s-au schimbat de atunci, iar azi, în 2012, în era comunicaţiei şi a dispozitivelor tochscreen, lumea are nevoie de o nouă maşină care să îndeplineacă cele mai înalte standarde şi cu care să se identifice.

Ei bine, eu vin şi vă spun că am găsit-o! BMW este noua "maşină a poporului"! Primul meu argument pentru a-mi susţine această afirmaţie este: uitaţi-vă în jur! Din cinci maşini parcate cel puţin una a ieşit de pe porţile Uzinei Bavareze de Motoare. Am văzut o mulţime de "băieţi de cartier" coborând pe ritm de hip-hop din "treiare". Sportivi, piţipoance, oameni de afaceri sau chiar primari, toţi au un lucru în comun, toţi sunt posesori de BMW-uri! Până şi în filme, cei mai tari eroi conduc câte un Seria 3 când sunt pe urmele unor criminali şi, ca rezultat, de fiecare dată reuşesc să-i aducă în faţa justiţiei.

Conceputul de "maşină a poporului" a pronit de la ideea de a crea un automobil care să întrunească aşteptările tuturor, indiferent de poziţia socială. Având în vedere situaţia dată, pot spune că BMW nu îndeplineşte doar condiţiile pentru a fi considerată o simplă maşină a poporului, ci poate foarte simplu să primească titlul de Maşină Universală fiindcă în orice colţ de lume te-ai duce, cu siguranţă o s-o găseşti acolo, aşteptându-te!



*Acest articol a fost scris pentru concursul organizat de Banat Car Timişoara cu ocazia lansării noului model BMW Seria 3 F30.

Ţin să îi mulţumesc lui Deme pentru că mi-a oferit această ocazie. Este primul meu articol de acest fel şi a fost o adevărată provocare să-l realizez.

1 comments:

Vlad spunea...

Ok. În primul rând cred că trebuie să specifici despre ce țară vorbești: Germania, locul în care a luat naștere Volkswagen și țara despre care cred ca îi si vorba când spui ”mașina poporului”, sau România, țara în care, cum spui si tu, ”băieții de cartier” cu bani și nu numai își aduc din străinătate, sau cumpără direct de la noi mașini cu mulți cai sub capote, în genul BMW.

În Germania, pot să spun din ce văd pe străzi că nu ii ca în România, unde vezi atâtea mașini de ”fițe” (cu excepții, bineînțeles), și aici cred că Volkswagen se poate numi într-adevăr ”mașina poporului”.

Referitor la filme, dacă eroii conduc Seria 3, un stereotip ii acela că personajele negative coduc Mercedes :-P

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu