Subscribe:

joi, 27 martie 2014

Noah boschetaru'

În această perioadă, în cinematografele din lumea întreagă rulează Noah, filmul despre personajul biblic care salvează animalele din faţa potopului cu care Creatorul a purificat lumea de răutate. Fireşte, fiind un film hollywood-ian, nu este tocmai povestea din Sfânta Scriptură. Asta nu e nicio problemă din punctul meu de vedere.

Având o distribuţie cu nume precum Russell Crowe, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly şi, preferata mea, Emma Watson, am decis că acest film merită văzut în 3D. Aşteptările erau mari, pe măsura castului! Trailerul nu a făcut decât să sporească interesul. Cu ocazia asta ţin să-i felicit pe cei din departamentul de marketing a filmului. Au făcut o treabă excelentă cu promovarea. Din păcate, doar ei au făcut o treabă excelentă.

Urmează spoilere!

Noah, Noe pe româneşte, sau boschetarul dependent de droguri, cum îmi place să-i spun, a fost o dezamăgire cruntă pentru mine. Am citit review-uri pozitive cu zecile. Laude peste laude şi succes în box-office. Degeaba! Pentru mine, Noah rămâne o mizerie de film cu o poveste îndoielnică.

Mere care pulsează mai ceva ca alien-ul lui Ridley Scott care stă să iasă prin abdomenul perfect lucrat al Noomiei Rapace, Rock Golemi care mi-au amintit de Ghotic II, unul dintre jocurile mele preferate şi un Noe posedat care vrea să-şi omoare familia că era înnorat afară şi Doamne, Doamne nu i-a dat în scris că nu-i nevoie de aşa ceva.

Ah, să nu uit de sămânţa lui Jack care în loc să facă un vrej de fasole uriaş, a creat o pădure tropicală pe un teren sterp. Şi asta doar ca Noe să aibă ce tăia şi din ce să-şi construiască Arca. Parcă nimic nu a fost cum trebe la filmul ăsta!

La un moment dat vin toate păsările să se adăpostească în Arca lui Noe. Şi erau atât de multe de nu se mai vedea nici Soarele pe cer de ele. Şi dintr-atâtea, nici măcar una nu i s-a căcat în ochi lui Noe. Noe, care stătea ca blegu' cu gura căscată şi se uita la ele. Plauzibil, având în vedere că porumbeii şi-au făcut un scop din a păli de la înălţime oamenii cu excremente. În fine, după ce au intrat toate în Arcă, vine Noe droghistu' cu cădelniţa lui cu fum magic şi toate păsările şi animalele adorm instant... doar el şi familia lui nu sunt defel afectaţi. Nici măcar n-a căscat vre-unu!

Una peste alta, cea mai bună parte din Noah este de departe Emma Watson. Şi nu că şi-a jucat rolul extraordinar, e doar bună!


Măcar trailer-ul îi fain:

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu