Subscribe:

luni, 25 iulie 2016

Caut investitor

Incă din 2001, de la apraiția primei părți din trilogia The Lord of the Rings, am știut că vreau să fac parte din acest fenomen. Am știut că vreau să fiu mai mult decât un fan și vroiam să iau contact cu lumea din Middle-Earth.

An după an continuam să visez și să gândesc variante despre cum aș putea să aduc o părticică mică din lumea lui Tolkein în orașul meu natal. Și, până la urmă, am făcut un plan!

Vreau să deschid un local cu tipic The Lord of the Rings! Da, știu, nu sună absolut deloc original și nimeni nu ar vrea să investească într-un simplu birt. Dar birtul meu e gândit putin altfel.

Birtul meu vrea să aducă la viață o mică parte din acea lume fantastică a lui Frodo, Bilbo, Gandalf și Aragorn. Birtul meu va avea ușă de lemn, rotundă și va fi construit într-un deal. Sau într-un spațiu din Șanțurile Cetății!

Pe lângă asta, birtul meu nu se va rezuma doar la a servi mâncare și băutură. Nu, va oferi și servicii de entertainment tipic medievale. Mă gândesc la concursuri de tir și lecții de echitație. Copiii vor putea să se destindă într-un treasure hunt în care trebuie să găsească Inelul și vor fi răsplătiți cu mâncare și băutură pentru toată familia. Și asta e doar o mică parte din ce am în cap pentru acest birtuleț!

Având în vedere că Cetatea Medievală din Alba Iulia a reînviat, cred că un astfel de loc s-ar integra perfect în peisaj și atât turiștii, cât și localnicii s-ar putea bucura de un loc în care să uite de problemele mondene și s-ar putea relaxa într-un mediu cât se poate de relaxant și liniștit.

De partea de branding și marketing mă pot ocupa eu. De asemenea, am mulți prieteni în domeniu care m-ar putea ajuta. Pe lângă asta, ca totul să fie autentic, am de gând să lucrez direct cu cei ce au realizat filmele. Cu drepturi de imagine și tot!

Dacă totul merge bine și avem parte de succes, am de gând să deschid și un al doilea local în Timișoara și de acolo... în toată țara!

În mare, cam asta ar fi imaginea de ansamblu al birtului meu. Procesele din spate le-am gândit deja. Am până și contacte cu anumiți furnizori pentru produse. Am prieteni care lucrează de ani de zile în domeniul ăsta și care ar fi dispuși să mi se alăture dacă acest vis al meu va prinde rădăcini și în realitate. Singurul impediment pentru a demara lucrările este lipsa finanțelor. Banca nu îmi poate oferi un credit suficient de mare pentru a-l pune pe picioare așa că, daca vrei să investești în această idee sau dacă ai vreun prieten care crezi că ar fi interesat de așa ceva, te rog să mă contactezi.

1 comments:

Unknown spunea...

Aveți nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 3%? Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem siguri că oferim servicii financiare clienților noștri numeroși din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate către împrumutat în cel mai scurt timp posibil, contactați specialistul nostru pentru planificare de consultanță și finanțare. Dacă aveți nevoie de un împrumut rapid, contactați-ne prin bankplcglobalaccess2@gmail.com

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu