Subscribe:

miercuri, 9 februarie 2011

INCREDIBIL! O nouă metodă revoluţionară de a învăţa descoperită de cercetătorii americani!

Gata cu tocitul! E timpul pentru a învăţa rapid şi eficient!
Sursa photo: www.bized.co.uk
O echipă de cercetători americani (cum altfel?) a descoperit o nouă metodă de învăţare! După cum spun specialiştii, această tehnică de colectare, procesare şi asimilare a informaţiei este mult mai eficientă decât metodele tradiţionale. Savanţii au descoperit că oamenii pot acumula cunoştinţe mult mai uşor şi mai rapid când sunt foarte relaxaţi.

Această tehnică inovatoare a făcut deja furori în Lumea Nouă, iar acum a ajuns şi în Europa. De pe urma ei au de câştigat mai ales elevii şi studenţii, care nu mai sunt nevoiţi să citească zile în şir cursurile pentru a reţine ceva. Prin metoda perceptionis relaxatio (recoltare prin relaxare), aşa cum au numit-o cercetătorii, oamenii pot învăţa foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt.

Ideea de bază a acestei tehnici este că cel care vrea să acumuleze cunoştinţe noi nu trebuie să se consume în această privinţă. El are misiunea de a rămâne cât mai relaxat şi de a lăsa informaţia să-i invadeze creierul. Sună simplu, dar în realitate ai nevoie de mult exerciţiu pentru a putea să pui în practică această metodă revoluţionară.

Potrivit specialiştilor, se crede că tehnica era folosită şi de populaţia antică Maya. Se pare că vechii locuitori din Sudul Mexicului ştiau foarte bine să aplice perceptionis relaxatio. Aşa se poate explica cum aceştia au reuşit să facă atâtea descoperiri ştiinţifice într-un timp foarte scurt.

În prezent, cei care pot pune în practică cel mai bine noua formă de învăţare sunt călugării shaolini, recunoscuţi pentru capacitatea lor de a se rupe de realitate şi de a intra într-o stare de relaxare profundă. Aceştia spun că doar marii maeştri pot intra într-o transă atât de puternică încât să le permită executarea perfectă a acestei tehnici.

Mai jos se poate vedea un tânăr student care se foloseşte de tehnica perceptionis relaxatio pentru a învăţa materia predată într-un întreg semestru în doar trei ore de meditaţie:
Studentul din imagine a atins starea necesară pentru aplicarea noii tehnici de învăţare denumită perceptionis relaxatio!

*Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

5 comments:

Anonim spunea...

Hahahahahaha,bună metodă ,fiule!!!!!Felicitări pentru rezultatele obţinute!

ela spunea...

cred ca studentul din imagine a atins starea obosilium estremum:)))

Komy spunea...

:)) Mare om in poza aia :))

Anonim spunea...

Mi se pare cunoscut omu ala vai de capu meu, sigur a luat examenul cu 10,buna metoda o sa incerc si eu daca nu merge la cine fac reclamatii?!

Anonim spunea...

Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
3. Vindecă tot felul de boli umane.
4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu