Subscribe:

duminică, 30 ianuarie 2011

Inna în Timişoara! - VIDEO

Inna a făcut show în Timişoara!
Sâmbătă, 29 ianuare, Inna a concertat în Heaven Studios din Timişoara. Spectacolul a fost aşteptat cu nerăbdare de publicul timişorean, mai ales că este ştiut faptul că artista nu prea cântă pe meleaguri autohtone.

Spectacolul a început în jurul orei 01:00 şi a ţinut aproximativ o oră, timp în care finalista de la MTV Best Europe Award din 2010 a hipnotizat publicul cu hiturile "Hot", "Deja Vu", "Amazing", "10 minutes", "Sun is up", dar şi cu melodii ale altor artişti pe care le-a interpretat fără greşeală. Sala a fost arhiplină, iar prestaţia Innei a fost absolut extraordinară.

Costumaţia vedetei a fost destul de simplă, dar foarte sexy în acelaşi timp. Inna a apărut pe scenă cu un maieu alb simplu, fără mâneci şi cu o pereche de blugi foarte scurţi, cu talie înaltă şi cu sclipici pe ei. Stilista ei a reuşit din nou să-i pună în valoare punctele forte şi să-i acopere perfect defectele (dacă acestea există).

Inna a avut o prestaţie lăudabilă pe scenă şi, chiar dacă nu tot concertul a cântat live, nu şi-a dezamăgit fanii. Probabil că a înţeles că pentru a avea succes trebuie să fie apropiată de public şi asta a şi făcut. În primul rând a vrut să menţioneze clar că a fost alegerea ei să concerteze în Timişoara şi că nimeni altcineva nu a avut nimic de spus în această privinţă. Pe scenă s-a arătat foarte ataşată de cei prezenţi şi s-a lăsat pozată de toată lumea, a dat mâna cu cei din faţă, a dat microfonul celor care au vrut să-i cânte piesele, ba chiar a lăsat fanii să urce pe scenă alături de ea şi să danseze împreună. O atitudine rar întălnită la artiştii autohtoni, care preferă să-şi ţină publicul la o anumită distanţă şi să nu interacţioneze cu el foarte mult. Poate şi acest lucru a contribuit la succesul internaţional al Innei.

Din păcate, nu am reuşit să stau de vorbă cu ea pentru că nu am fost lăsat să intru de bodyguarzi în backstage. Chiar dacă am insistat şi am încercat orice scuză ca să mă lase mi-au explicat că Inna nu dă interviuri nimănui de data asta.

Ca o remarcă personală, ţin să specific că micuţa artistă arată cel puţin la fel de bine în realitate ca şi în videoclipuri sau în pozele editate în photoshop. Am fost surprins plăcut să văd că aşa este ea şi că în pozele editate de pe net este retuşată foarte puţin.

Concluzia: Încă o noapte în care Inna a fost realmente "Amazing"!

O scurtă demonstraţie live din partea Innei!

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu