Subscribe:

miercuri, 13 aprilie 2011

The Clubbing Marathon!

Clubbing Marathon - unul dintre cele mai frumoase aspecte alte studenţiei!
Happy, Vanilla, Porky's, puţin în Heaven, hai şi-n Youtopia, after party înapoi în Happy şi cafeaua de dimineaţă în California!

Aşa se desfăşoară o noapte albă pentru un student timişorean cu muuult chef de distracţie! Un veritabil maraton care necesită antrenamente lungi şi intense pentru a face faţă unei nopţi în care îţi epuizezi şi ultimele picături de energie pe ritmuri de house, dance sau pe aşa-zisa "muzică de club". Din acest motiv (la care se adaugă şi cel financiar), astfel de nopţi sunt rare, dar memorabile! 
A fi student are cu siguranţă multe avantaje şi nu degeaba această perioadă e considerată de mulţi ca fiind cea mai tare din viaţă! 

Ei bine, aceste nopţi-maraton sunt un element în plus care să susţină această afirmaţie! De mult au apus zilele în care îţi făceai planuri de ieşit într-un club şi rămâneai acolo până la sfârşit. În ziua de azi, cu toată agitaţia din jur, dar şi din cauza nenumăratelor locuri în care te poţi simţi bine, am ajuns să ne grăbim şi atunci când ne distrăm. Şi asta nu este deloc rău dacă îţi place diversitatea! Mie personal îmi plac acest gen de ieşiri pentru că nu ştiu niciodată unde o să ajung şi cum o să se termine noaptea!

Cum se desfăşoară o noapte de "Clubbing Marathon" cap-coadă!?
Imediat după lăsarea serii încep pregătirile printr-o masă copioasă care să-ţi dea energia necesară pentru petrecere. Se trece la un duş purificator în timpul căruia poţi să te gândeşti la ceea ce va urma. E calmul dinaintea furtunii, dacă vrei! 

După ce îţi iei hainele pe tine, începe preludiul: Te pui cu colegii de cameră sau cu gaşca ta la masă şi vă încălziţi cu un pahar de vorbă şi unul de vin (unii preferă berea, Vodka Apple sau Cuba Libre, gusturile nu se discută)! Ţine minte: NU bea foarte mult înainte de plecare, ci doar cât să-ţi vină pofta de petrecere! Apoi, începe nebunia: Primul club e o continuare a încălzirii începute acasă! De obicei nu se stă mai mult de o oră până la schimbarea locaţiei pentru a avea timp să mergeţi peste tot. Abia pe la al treilea sau al patrulea club, când deja sunteţi în formă maximă, nu mai schimbaţi locul. După multe ore de petrecut intens, vine rândul aferparty-ului, care, de obicei, se ţine într-un fel de pub (exemplu: Happy)!
 Aici se golesc şi ultimii strpoi de energie! După toate astea, ar trebui ca ceasul să indice ora şase sau şapte dimineaţa, ceea ce înseamnă că e timpul pentru cafeaua de trezire. Asta reprezintă prilejul perfect pentru a trage concluzii după noaptea recent încheiată şi pentru rememorarea celor mai tari momente din timpul petrecerii! Apoi... somn!

Închei acest articol printr-un îndemn englezesc şi cu o melodie care îmi alimentează cheful de distracţie:

Let the Clubbing Marathon begin!

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu