Subscribe:

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Eşti student? Ia o bere gratis!

Săptămâna trecută am aflat că toţi studenţii posesori ai cardului OMNIPASS beneficiază şi de un carneţel plin de vouchere cu reduceri de tot felul. Norocul a făcut ca, împreună cu alţi doi colegi, să ajungem exact la timp la sediul OSUT (ei s-au ocupat de distribuire) pentru că tocmai noi am primit ultimele trei carneţele pe care le mai aveau.

Curios, îl deschid pe al meu şi văd pe prima pagină ceva despre mobile şi internet banking gratuit timp de şase luni, comisioane 0, un voucher la o bancă. Neinteresant! Trec mai departe şi văd logo-ul unui club care oferă câte o intrare gratuită pe lună, de acum, până în Februarie Iunie (şi următoarea pagină din carneţel e tot a lor). Mai departe ajung la "Berea casei 1+1 gratis"! Zâmbesc puţin şi-mi spun în gând că asta o să-mi folosească în serile cu meci. Următorul voucher e identic. Mai multe meciuri văzute în oraş! Următorul, de la acelaşi local, "Cocktail 1+1 gratis"! Hmmm... o fi pentru fete, să nu se simtă discriminate. Trec mai departe şi văd "Shot Tequila 1+1 gratis"! Urmează "Vin cald 1+1 gratis"! Toate la acelaşi local! Deci, dacă o să vreau la un moment dat să mă fac nap, ştiu unde să merg!

Mai dau o pagină şi văd că un alt club oferă intrare gratuită în serile normale şi 50% reducere în serile în care sunt organizate evenimente speciale. Apoi, reluăm povestea! Bere 1+1, la trei beri cumpărate primeşti o pizza gratis (asta-i chiar tare!), la orice sandwich cumpărat primeşti o halbă şi tot aşa. Berea, cocktail-urile şi shot-urile de tequila alcătuiesc jumătate din carneţel! În rest, reduceri şi gratuităţi peste tot. De la xerox şi reparaţii calculatoare, până la solare şi cabinete dentare, toate au preţuri reduse pentru studenţi. Evident, intrări reduse sau gratuite la teatru, operă şi muzeu! Un local face reducere de 1 leu la bonul final. Merci mult! Fiecare cafenea, restaurant, instituţie şi firmă au încercat să vină cu oferte cât mai bune şi să-i convingă pe studenţi să le calce pragul. Se pare, totuşi, că cea mai la îndemână soluţie (şi probabil şi cea mai eficientă) e multă BERE GRATIS!










Pentru a vedea lista completă de reduceri accesaţi acest link.

1 comments:

Iulian spunea...

Sa curge berea! :)) Era tare daca era bere peste tot, o albire de dinti si o bere gratis, un tuns si o bere gratis, un card cu 0 comision si o bere gratis etc. :))

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu