Subscribe:

joi, 28 ianuarie 2010

-2 la adevar pentru Mutu

-2 la adevar pentru Adrian Mutu. Istoria se repeta !? Atacantul Fiorentinei si al Nationalei Romaniei a comis-o din nou ! Dupa ce a fost dat afara de la clubul londonez Chelsea pentru ca a fost depistat pozitiv cu cocaina in urma unui test antidoping, a fost suspendat 7 luni si a primit o amenda de 17 milioane de euro, jucatorul roman nu se dezminte. Mutu a fost depistat pozitiv din nou in urma unui control antidoping efectuat dupa meciul de campionat sustinut de echipa sa de club contra celor de la Bari.
Din informatiile care s-au dat publicitatii se pare ca Mutu ar fi consumat pastile de slabit care contin substanta sibutramina, interzisa de curand in U.E. pentru efectele ei nocive.
Pana acum majoritatea lumii sustine varianta lui Mutu, si anume ca el nu a stiut de prezenta acestei substante in respectivele pastile de slabit.
Fiind recidivist dupa episodul " Cocaina " de la Chelsea, Mutu risca o suspendare intre 1 si 4 ani, ceea ce ar putea insemna sfarsitul carierei sale de fotbalist.

Aceasta a fost stirea, acum urmeaza si parerea mea. Din cate am citit astazi despre efectele sibutraminei se pare ca Mutu a nostru' ori si-a luat teapa, ori chiar nu stia ca este interzisa consumarea pastilelor respective pentru ca aceasta substanta nu ii imbunatateste cu nimic performantele sportive. Cred totusi ca este vinovat pentru ca la orice club profesionist din lumea asta jucatorii trebuie sa anunte medicii echipei inainte sa ia anumite medicamente, fie ele si pentru slabit, tocmai pentru a evita astfel de situatii neplacute. Cum probabil doctorul Fiorentinei i-ar fi spus sa nu faca tratamentul cu pastilele respective, tin sa cred ca el nu a anuntat pe nimeni si a luat totul pe cont propriu. Personal, chiar cred ca s-a cumintit dupa ce a fost dat afara de la Chelsea (cel putin cu drogurile, pentru ca personalitatea egocentrica a ramas intacta) asa ca ar fi pacat sa isi inchieie cariera intr-o asemenea maniera. Fie ca ne place sau nu, Mutu este la momentul actual cel mai bun atacant roman. El, Chivu, Radoi si poate Lobont sunt singurii jucatori romani cu ceva calitati reale si care pot face fata tuturor adversarilor, indiferent de numele acestora.
Astept parerile voastre despre acest eveniment ;)

1 comments:

Szofran Gabriel spunea...

De ce nu i se intampla asta lu' Chivu, Lobont, Contra sau eu mai stiu cine si tot lu' "saracu" prostu' de Mutu? Briliant prost neslefuit

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu