Subscribe:

vineri, 22 ianuarie 2010

Ienei deplange situatia dezastroasa din Ghencea : "Este pacat ca suporterii adevarati au fost exilati de pe stadion"

Antrenorul de legendă al Stelei '86, Emeric Ienei, a comentat situaţia în care suporterii clubului se duc să încurajeze echipa de hochei, fiind interzişi pe stadion. Tehnicianul a declarat că suporterii adevăraţi ai Stelei au fost interzişi pe stadion şi nu mai pot încuraja echipa de fotbal. Tehnicianul a precizat că este păcat că cele două cluburi se întâlnesc doar la hochei, la fotbal nemaifiind vorba despre aşa ceva.

"E frumos că Steaua şi Barcelona se mai întâlnesc, chiar dacă la hochei, pentru că la fotbal...Este foarte bine ca suporterii interzisi la fotbal se duc la patinoar si sustin echipa de hochei. Acestia sunt adevaratii stelisti, pentru ca ei nu tin doar cu echipa de fotbal, ci tin cu clubul Steaua in general. Pentru mine este o mare durere ca acei oameni seriosi, adevarati, care isi platesc biletul si nu asteapta de la patron sa li se plateasca intrarea pe stadion au fost lasati in afara stadionului.", a declarat Ienei la gsp tv. ( articol preluat de pe fcsteaua.ro )

Uitati un Stelist adevarat, unul care stie ce inseamna fenomenul ros-albastru, unul care sufera la fel de mult ca suporterii adevarati ai echipei, care intelege cine este de fapt cancerul de la club, si anume rezidentul temporar al lojei si parazitii care il inconjoara incercand sa prinda si ei firimituri de telemea cazute de la Jupanul Cacareaza !
Domnule Ienei, respect ! Sa vedem o Stea curata asa cum a fost cea pe care a-ti antrenato dumneavoastra in magicul an 1986 ! Forza Steaua ! Sa extirpam cancerul care ucide clubul fanion la Romaniei !

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu