Subscribe:

miercuri, 7 aprilie 2010

Bruneta Buna In Draci ! Cea mai sexy femeie din istorie !!!

Teapa. Chiar credeai ca imi bat joc de propriul blog abordand astfel de subiecte ? Ei bine, te-ai inselat amarnic. Ceea ce vreau de la acest post in realitate este sa vad daca, si cu cat va creste traficul pe blog in urma postarii unui articol cu un astfel de titlu. Sunt chiar curios sa vad daca acest post va reusi sa bata recordul de trafic al blogului de pana acum. Voi reveni peste cateva zile cu rezultatele. Sorry de pacaleala, dar chiar vreau sa vad ce prinde cel mai bine la publicul din ziua de azi. Numai bine !

6 comments:

Groza Marius spunea...

boland... super tare faza!!! sa-mi spui si mie rezultatul... chiar a ajuns ca in lumea asta sa nu mai conteze nimic in afara de sex? sau conteaza sexul atat de tare cand vrei sa citesti o stire? pun pariu ca cei mai multi care vor citi acest articol vor fi barbati! ma contrazice cineva?

PS: eu am citit articolul pentru ca mi l-a recomandat autorul, suntem prieteni de ceva timp (multi ani) :P

Aniyla spunea...

:)) Bravo motanel,super asa,sigur va creste traficul. Stii bine ca asta se cere si se cauta.Nice ce ai facut.

otilia spunea...

:D mdaaa intradevar...ft bun blogul tau...ft funny..mai ales teapa asta:P

ktalinoo spunea...

asa femeie vezi mai rar:))

sophia peter spunea...

Buna ziua ma numesc sophia peter, eu sunt din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste împărtășim. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
3. Vindecă tot felul de boli umane.
4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu