Subscribe:

duminică, 25 aprilie 2010

Dragi tovarasi...

Dragi tovarasi si pretini, cu tristete trebuie sa va anunt ca ne-am intors la regimul comunist in toata splendoarea lui. De ce spun asta ? Pai, cei care locuiesc in complexul studentesc din Timisoara ar trebui sa stie cel mai bine. Ma refer la noua hotarare care s-a pus in practica de vreo 2-3 zile, si anume : toate magazinele si barurile situate in complex au ora de inchidere la 24:00 ( cu vreo 2-3 exceptii ). Intrebarea mea e simpla : de ce ? De ce s-a introdus aceasta lege tipica unui regim totalitar ? Are cineva impresia ca daca se inchid mai repede barurile, studentii vor merge mai repede acasa si vor dormi/invata mai mult ? Nicidecum ! De fapt e tocmai invers, si aseara mi s-a confirmat acest lucru. In loc sa mearga acasa cand se inchid toate localurile din complex, majoritatea  merg in Unirii sau in alte parti ale orasului sa continuie petrecerea. Daca pentru baruri se poate gasi o oarecare explicatie ( se aude muzica in camine si deranjeaza pe unii ), pentru magazinele alimentare sau pentru shaormarii de exemplu, nu pot sa inteleg. De ce deranjeaza pe cineva ca eu vreau, la 3 dimineata, sa imi cumpar un litru de lapte sau o shaorma, un pachet de tigari sau mai stiu eu ce ? Care-i faza ? In situatia asta se potriveste perfect un vers din Parazitii : " Comunismu' a murit, dar spiritu' a ramas in tara ! ". Bravo tovarasilor si tovaraselor care ati luat aceasta decizie. Ce urmeaza ? Apa calda pana la 22:00 ? Program T.V. intre 7:00-12:00 si 17:00-22:00 ? Sa ne traiti tovarasi conducatori ! Tovarasu' Raposat ar fi mandru de voi pentru modul in care ati inteles sa educati si sa incurajati tinerii sa invete si sa duca o viata exemplara ! Va salut cu mandrie ! Un simplu utecist :*.

1 comments:

Patty spunea...

Draga tovarase,

Tin sa te anunt ca majoritatea decide,sigur aveti si voi un 'consiliu al studentilor' daca chiar vreti se poate,cu deciziile astea cred ca o sa sufle vantul pe la voi seara...Totul e in mana noastra,mai ales cand e vorba de lucruri care va afecteaza pe voi stundetii in mod direct..merita sa luptati...Bafta

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu