Subscribe:

miercuri, 21 aprilie 2010

Impreuna, invingem cancerul: DUMINICA, ELIBERAM STEAUA !


Dragii mei stelisti, traim momente importante. Avem sansa, ca impreuna sa curatim Steaua de infectia care a cuprins acest club. Aceasta infectie poarta un singur nume, nu are rost sa-l mai spunem.


Indiferent din ce parte a stadionului, a tarii suntem, e momentul sa venim si strigam pentru simbolurile, culorile si Steaua noastra! Si trebuie sa venim in singurul loc unde conteaza ce si cat strigam: pe stadion!

Stiu ca multi v-ati pierdut increderea si speranta in curatirea Stelei de oierul asta care ne-a distrus. Dar uitati-va cu atentie la tot ce s-a intamplat in ultima vreme: e DISPERAT! Si-a pus toti sclavii in actiune sa lanseze minciuni ordinare, menite a ne distrage atentia. E mort fara banii din Liga Campionilor! Tot ce mai e nevoie sa fim iarasi multi la stadion si sa urlam, din mii de piepturi: Pleaca din Ghencea!, pana va fugi din loja pe care a spurcat-o cu prezenta sa si a neamului sau blestemat.


Nu aveti incredere in "bombele" care ni se servesc acum la foc automat! Sunt aceleasi din fiecare an si mereu cu aceleasi rezultate!NU JUCATORII SUNT DE VINA! EI NU S-AU ADUS SINGURI LA STEAUA, NU SE ANTRENEAZA SINGURI!

Cat il mai rabdati? Nu eu, nu AISS, nu peluza Sud sau peluza Nord are raspunsul, ci voi, astia care cititi si simtiti o intepatura in inima cand vorbiti de Steaua.

E momentul sa facem ce n-am facut niciodata: un stadion plin de ura impotriva celui care se face frate cu borcea si toti dusmanii nostri.

Duminica e o zi mare pentru Steaua: intai jucam pentru finala la handbal( ora 18:45) si apoi pentru LIBERTATE,pe stadion( ora 20:30).

Acum e greu, dar cu atat mai frumoasa va fi victoria la final! NU NE LASAM CUMPARATI, NU SUNTEM LASI! SUNTEM AICI SI VOM FI MEREU! SUNTEM ROMANI SI STELISTI, NU SCLAVI!

DUMINICA, ELIBERAM STEAUA!

Articol preluat de pe http://www.fcsteaua.ro/

2 comments:

Anonim spunea...

mda..iti dau dreptate dar la urma urmei prin injuraturi si fraza mult cunoscuta:'Pleaca din Ghencea!,facem indirect rau echipei, si'oierul'nu se lasa intimidat de niste scandari,asa ca nu mi se pare ca fiind cea mai buna solutie.....oricum cu sau fara el,FORZA STEAUA:)....interesant blogul,si cine stie poate vom fi colegi de breasla intr-o buna zi...

Laurenţiu spunea...

Salut, ma bucur ca esti constient ca aceasta primata din conducerea clubului face mai mult rau decat bine. Nici eu nu cred ca se va rezolva ceva prin injuraturi. Sunt mult prea puerile si nu au nici un efect. Intradevar ar trebui sa se gaseasca o solutie de a protesta mai eficienta, care sa il afecteze in mod direct si poate ai vazut ca s-au incercat mai multe metode in trecut precum : neparticiparea la meciuri ( ars la buzunar ), bannere sau proteste organizate si fara injuraturi/violenta ( '62, ne vrem clubul inapoi ), insa niciuna nu a dat rezultatul dorit. Sper ca aceasta solutie va fi gasita cat mai repede, ca astfel sa pot sa imi sustin echipa iubita. Pana atunci, Forza Steaua si numai bine !

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu