Subscribe:

duminică, 7 noiembrie 2010

Sex combinat cu alcool

Sună bine!
Sursa photo: http://www.newz.ro
Super tare! Astea sunt primele cuvinte care ne vin în cap multora dintre noi când auzim în aceeaşi propoziţie sex şi alcool! E tot ce aştepţi de la o noapte ca să fie perfectă, nu?

Sună şi mai bine!
Sursa photo: http://www.cdsfl.org
M-am gândit mult dacă să scriu sau nu despre acest subiect şi în final am concluzionat că merită. Doar aceste două lucruri definesc în mare parte începutul secolului XXI.

Ei bine, deşi la prima vedere pare foarte mişto să faci sex după câteva pahare, sunt şi aspecte negative: de curând am aflat de un caz al unei fete care a combinat cele două elemente. Rezultatul? A rămas însărcinată şi a fost nevoită să se lase de facultate pentru a se angaja. O să spuneţi că e o proastă şi că nu a ştiut să se protejeze. Corect! Nu are nicio scuză pentru că a fost inconştientă. Nici ea, nici partenerul! Explicaţia lor a fost că au vrut să folosească prezervativul, dar erau prea aburiţi de vaporii de alcool şi nu au mai avut dexteritatea necesară, aşa că au făcut fără. Ce mai e de zis în cazul ăsta? Ghinion! Asta păţeşti dacă nu gândeşti. În primul rând, nu e tocmai o artă să-ţi pui un prezervativ şi în al doilea rând, ce dracu au mai simţit dacă erau în halul ăla de beţi? Câteodată mă înspăimântă atâta prostie. "Ne-a luat valul!"- asta da scuză! Să vezi când o să ţi se rupă apa ce tare o să fie!
No, naşpa, aiurea, cam nasol!
Sursa photo: http://personalmoneystore.com
Tuturor ne plac relaţiile de o noapte, dar majoritatea gândim şi cu capul de pe umeri înainte de a acţiona cu ăl' mic! Altfel, s-ar umple lumea de bastarzi în mai puţin de doi ani.

Sfatul meu: e bine să ne distrăm cât de mult posibil, dar să avem nişte limite bine stabilite dacă nu vrem să ajungem în asemenea situaţii! Have fun & dive safe!


Sau nu...

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu