Subscribe:

marți, 4 ianuarie 2011

. şi de la capăt

Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie!
S-a terminat şi 2010, a venit 2011, toată lumea speră la mai bine, etc.

Aşa-i românu'! Speră până în ultima clipă că ceva se va schimba miraculos în bine, deşi nu are niciun temei care să-i alimenteze această speranţă. Ba, mai mult! Nici nu face nimic ca speranţele să i se materializeze. Pur şi simplu aşteaptă să pice binele din cer.

De ce cred eu că 2011 nu va aduce nimic mai bun decât 2010? Pentru simplu fapt că nimic nu s-a schimbat! Bine, s-au mărit accizele pentru carburanţi dacă asta se poate numi o schimbare având în vedere că acest lucru a devenit un fel de tradiţie în ultimii ani: "de la 1 Ianuarie 20xx se vor mări din nou accizele cu n%"! Nu vă sună cunoscut?

Adevărul e că nu prea sunt motive pentru a spera la mai bine, dar poate că focurile de artificii, mesele îmbelşugate şi timpul liber petrecut alături de familie şi prieteni în ultima perioadă ne-au reîncărcat puţin bateriile şi am prins forţe noi pentru a face faţă unui 2011 cel puţin la fel de greu ca predecesorul său, 2010!

Sper că aţi avut parte de sărbători fericite şi de o petrecere memorabilă de Anul Nou! Acum, haideţi înapoi la muncă pentru că deja e 4 Ianuarie, iar dacă vreţi ca anul acesta să o duceţi mai bine faceţi ceva pentru asta! Multă sănătate!

0 comments:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu