Subscribe:

vineri, 19 noiembrie 2010

Aurolacii din complex

Sursa photo: www.metropotam.ro
Amuzanţi şi enervanţi în acelaşi timp! Aşa pot fi caracterizaţi rezidenţii parcurilor şi canalelor din complexul studenţesc din Timişoara: aurolacii!

Nu ştiu de unde au apărut toţi, dar aceşti inhalatori de lipici devin din ce în ce mai stresanţi şi mai numeroşi. Dacă pentru cei mai în vârstă care sunt capabili să lucreze nu simt decât repulsie, cei mai mici dintre ei sunt chiar mai enervanţi. Ăia mari şi-au acceptat soarta şi trag din pungă resemnaţi, însă tinerii fac scandal şi se leagă de lume pe stradă.

Problema a devenit foarte serioasă pentru că s-au format foarte multe grupuri destul de numeroase de astfel de indivizi şi nu ai de unde să ştii cum reacţionază dacă treci singur pe lângă ei noaptea când nu mai e nimeni prin jur.

Cu toate că există riscul ca unii dintre ei să devină periculoşi, alţii sunt chiar amuzanţi. De exemplu, anul trecut a venit un aurolac de vreo 12-13 ani la mine pentru că a văzut că mi-am scos bani de pe card. După ce l-am refuzat categoric când mi-a cerut bani şi ţigări a făcut ceva neaşteptat: a început să cânte!

Iată versurile: "Boss de boss,
                      Tu eşti boss de boss,
                      Cine-i şefu'?
                      Tu eşti şefu'!
                      Băiatu' cu bugetu',
                      Tu eşti şefu',
                      Ai geacă de piele,
                      Specială pentru ele,
                      Boss de boss,
                      Tu eşti boss de boss!"

După ce a terminat de cântat, nu numai că nu i-am dat nimic, dar m-am şi enervat la culme pe el pentru că nu sufăr manelele şi nu ştiu ce l-a făcut să creadă că dacă îmi face una personalizată o să-l răsplătesc. Oricum, faza a fost tare în sinea ei (cât de des ţi se fac manele personalizate pe stradă?) şi am râs foarte mult pe tema asta cu prietenii mei. 

Cei mai enervanţi sunt ăia care intră în cafenele şi stau lângă masa ta până le dai ceva. Dacă le spui că nu ai să le dai se leagă de tine: "N-ai bani dă-te dracu', da de băut bei în morţii mătii"! Bonus, la plecare o să-ţi vâre şi o bucată de carne direct în gură. Aşa, să-ţi pice bine cafeaua! Sumele cerute variază şi ele: o tipă a venit odată la masa unde stăteam cu un coleg şi ne-a cerut ori 50 de bani, ori 50 de lei. Măcar aveam de ales! 
Sursa photo: www.mediafax.ro

Cu toate că aurolacii fac o mulţime de tâmpenii (mai fură mâncarea lăsată de studenţii de la parter în geam, te mai înjură fără motiv, etc.), unii se fac remarcaţi prin originalitate. Nimeni nu poate să o ignore pe bătrâna care urlă aproape în fiecare dimineaţă cât o ţin plămânii: "Feeeteeelooor, daţi ceva la baaabaaa!" Încercaţi să repetaţi asta de 20 de ori la ora şapte dimineaţa şi vă garantez că o să vă vină să vă daţi un pumn în gură!

Cel mai cunoscut dintre toţi este de departe cel poreclit "Bruce Lee din Complex". Acest personaj face demonstraţii de are marţiale în mijlocul străzii în schimbul unei sume de bani modice. E chiar bun tipul! Îmi place cum execută stilul maestrului beţiv. În video-ul de mai jos vă puteţi convinge de abilităţile lui ieşite din comun!

Bruce Lee din Complex în acţiune!

5 comments:

Deuzza spunea...

de ce suntem romani,doamne?! :((

Deuzza spunea...

by the way..de ce se navigheaza atat de greu pe blogul tau? net bun,calculator nou. ce naiba ii faci? vreau si eu :))

Laurenţiu spunea...

Problema nu este că suntem noi români, ci că agreăm astfel de oameni şi nu facem nimic ca să-i oprim. În loc să fie tot mai puţini, se înmulţesc. Asta e adevărata problemă! Cât despre blog, trebuie să-l pun la punct puţin că am prea multe widget-uri pe el şi cred că ăsta e motivul pentru care se încarcă atât de greu. O să văd ce pot să fac în legătură cu asta. ;)

Anonim spunea...

In primul rand nu "ca suntem romani" e problema, ci sistemul. Subiectele tale ca si jurnalist ar trebui sa fie SISTEMUL ROMANESC, nu oamenii perescutati de acesta. Nu e vina lor ca fac parte din categoria "muribunzilor de foame", preferand sa dea putinii bani pe lipici in loc de mancare.
Pe langa faptul ca articolul nu este inovativ, ai prezentant subiectiv deranjul provacat tie, lasand la o parte inceputul problemei si de asemenea solutionarea ei. Te complaci in ideea de a trai in acest complex studentesc si preferi sa te amuzi pe seama lor cu "prietenii", fara sa le oferi o mana de ajutor.
Faptul ca ai primit o manea personalizata (si nici eu nu sunt adeptul manelelor) denota ca respectivul "aurolac" a incercat sa "munceasca" pt banii respectivi in limitele personale.
Lipsa de profesionalsim apare si prin citatele cu injuraturi. Romani fiind, cunoastem cu totii reactiile mai mult sau mai putin justificate ale cersetorilor. Tot sistemul roman e de vina pt promovarea studiilor superioare indiferent de capacitatiile stundetului. Daca tu vei fi unul dintre reprezentatii generatiei urmatoare de mass media o sa astept cu inima deschisa emisiunea Carcotasilor.

Anonim spunea...

Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
3. Vindecă tot felul de boli umane.
4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu