Subscribe:

joi, 27 ianuarie 2011

Complexul studenţesc s-a transformat în patinoar

Noul patinoar pentru studenţi! Aşa arată aleea principală a complexului studenţesc din Timişoara
Nu, nu s-a deschis niciun patinoar amenajat de Consiliul Local sau de vreo firmă privată în complex. Totul a fost creat de natură şi de lipsa de reacţie a autorităţilor. De câteva zile, a te plimba prin zona complexului studenţesc din Timişoara s-a transformat într-un adevărat test de echilibristică. Străzile sunt acoperite cu un strat gros de gheaţă foarte alunecoasă şi pe unde te uiţi vezi studenţi care, parcă participă la un concurs de patinaj (ne)artistic.

Toate acestea s-ar fi putut evita dacă autorităţile îşi făceau datoria şi dădeau cu sare sau cu alte materiale antiderapante pe alei înainte să se formeze stratul de geaţă gros de cinci centimetri. Singura zonă pe unde se poate circula cât de cât este cea din faţa secţiei de poliţie a complexului, însă restul aleii este un patinoar imens.
Atenţie, cad studenţi!
Da, există o lege conform căreia toţi proprietarii de imobile sunt obligaţi să deszăpezească în faţa locuinţelor lor, dar ce se întâmplă cu partea de stradă care nu este în faţa niciunei intrări în vreun bloc sau magazin? Pe aia cine trebuie să o amenajeze? Bine că Poliţia a început să-i amendeze pe timişorenii care nu au curăţat trotuarul din faţa casei, dar aleea studenţilor, care este traversată zilnic de câteva mii de oameni, nu o curăţă nimeni. Probabil se bazează pe faptul că noi, studenţii, suntem tineri şi ne menţinem echilibrul mai uşor decât persoanele vârstnice!? Să le explice asta fetelor care poartă tocuri şi a căror posterioare fac cunoştinţă cu stratul de gheaţă după maxim zece paşi făcuţi de la ieşirea din cămin.

Probabil iarna a luat din nou autorităţile prin surprindere...

Auzi, să ningă în ianuarie, cine se aştepta la aşa ceva?

1 comments:

Dreamer spunea...

ori sunt eu obosita rauuu, ori in sfarsit nu mai ai greseli, felicitari:)

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu